пʼятниця, 5 березня 2021 р.

 

Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги свіжа преса!


Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Червона планета завжди цікавила вчених, вона й донині приховує багато таємниць. Щоб розгадати їх, одразу три країни запустили свої місії на Марс. Це Китай, США та обєднані Арабські Емірати. Останні стали першою арабською країною, що здійснила міжнародний політ. Стаття «До Марса наввипередкирозповість юним любителям астрономії про цю таємничу і водночас таку привабливу для всього людства червону планету Марс.




1.    До Марса наввипередки! (Цікаві факти). // Задавака. – 2021. - 4. – С 3.


Булінгце агресивне переслідування одного із членів колективу. Найчастішепсихологічне, але буває і фізичне. Це ще називається цькування. Більш детально про це напрочуд неприємне явище і про те, як з ним боротися, розповість стаття «Що таке булінг і як з ним боротися».




2.    Васильчук М. Що таке булінг і як з ним боротися (Поради психолога) / М. Васильчук. // Задавака. – 2021. - 4. – С 9.


Правда це чи ні, однак ще давним - давно китайські мудреці запевняли: якщо в оселю принести грошове дерево з монетками на гілочках і добряче потрясти ним, то гроші сипатимуться в дім рясним дощем. Пропонуємо вам з допомогою статті «Грошове дерево з бісеру» власноруч зробити своє власне грошове дерево.




3.    Грошове дерево з бісеру (HAND MADE). // Задавака. 2021. - 4. С 14.


Багато продуктів, що продаються в магазинах, ненатуральні, а тому користі в них немає. Це стосується і магазинних енергетичних батончиків, які разом із білками, жирами, містять ароматизатори, загусники, консерванти. Тож пропонуємо вам власноруч приготувати поживні натуральні енергетичні батончики. Стаття «Енергетичні батончики» допоможе вам в цьому.




4.    Енергетичні батончики (Смачний рецепт). // Задавака. 2021. - 4. С 15.

Сподіваємося наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар