субота, 27 березня 2021 р.

 

Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги свіжа преса!


Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Ким, власне, ми є? Виявляється, 99 % мікроорганізмів, які живуть у людському тілі (бактерії, гриби і віруси), досі невідомі науці. Ніколи раніше їх не виділяли, не класифікували і не називали. «Загадкові бактерії» саме таку назву має стаття, яка розповість нашим читачам про них.




1.    Загадкові бактерії (Цікаві факти). // Задавака. – 2021. - 5. – С 3.


Як визначитись, на кого вчитися після школи? Це важливе запитання, яке турбує усіх випускників шкіл та старшокласників. Як обрати професію до душі та з хорошими перспективами. Стаття «Які професії сьогодні найбільш популярні» познайомить наших старшокласників з перспективними професіями сьогодення.




2.    Які професії сьогодні найбільш популярні. // Задавака. 2021. - 5. – С 7.


Техніка малювання кавою як окремий напрям мистецтва зявилася відносно нещодавно, у 90 – х роках ХХ століття. Зараз її називають coffe art (арт кава). Термін ввели художники Ендрю Сор і Енджел СаркелаСор, які професійно малювали і цій техніці. З 2010 року малювання кавою набуло популярності серед непрофесійних художників. Інтерес до арткави не вщухає завдяки унікальності техніки. Вона поєднує в собі живопис і графіку, дає широке поле для творчості. Ефекти в кожного унікальні, залежать від способу малювання, виду кави та фантазії творця. Окрім того, жоден інший матеріал не дає такої глянцевої поверхні й аромату. Пропонуємо вам з допомогою статті «Живопис кавою» власноруч створити унікальну й таку незвичну картину з кави.




3.    Живопис кавою. // Жасмин. – 2021. - 3. – С 7.


У роботі чи творчості дуже важливою є організація робочого простору. Щоб усе було на своїх місцях. Так ви не витрачатимете час на пошук необхідних речей. У пригоді стануть органайзери, короби чи корзини. Звісно, їх можна придбати в магазині. Але не завжди вони підходять за розміром чи зовнішнім виглядом. Пропонуємо вам з допомогою статті «Текстильна скринька» самостійно створити красиву скриньку для зберігання потрібних речей у зручному для вас місці.




4.    Текстильна скринька. // Жасмин. 2021. - 3. С 20.

Сподіваємося наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар