четвер, 1 червня 2023 р.

 

«Дітям – радість, дітям – сонце, дітям – мир і доброта».

(до Міжнародного дня захисту дітей)

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Міжнародний День захисту дітей покликаний привернути увагу до дитячих проблем і прав, нагадує нам, що навіть найменші життя дуже важливі. Традиційно в цей день батьки радують своїх дітей подарунками і цікавим дозвіллям. Дітки також мають хороший привід для веселощів, адже свято збігається з початком шкільних канікул.

Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серця, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства!


З нагоди Міжнародного дня захисту дітей  бібліотекарі відділу обслуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г. Короленка» запросили маленьких користувачів 4б класу з опорного ліцею № 1 на свято під назвою «Дітям – радість, дітям – сонце, дітям – мир і доброта» . Дітей зустрічав  та підтримував під час ігор казковий герой –Міккі Маус.

Щиро дякуємо Аліні Павловець організатору дитячих свят « Радійко», за мультиплікаційного героя та неперевершеній майстрині фотосправи Олені Стовпник.


Школярі  позмагалися в розгадуванні загадок на «загадковому острові», прийняли участь в різноманітних спортивних конкурсах та відвідали острів «чарівних художних».  Закінчились змагання веселим танцювальним флеш-мобом «Повторюй за мною». Всіх  маленьких гостей пригостили солодощами.




Приємно, що діти отримали море задоволення і незабутніх вражень. Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою. Таким і має бути дитяче свято. Бібліотекарі та вчителі разом з маленькими гостями поринули в незабутню атмосферу дитинства – найщасливішу пору нашого життя. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій


Бажаємо кожній дитині міцної сім'ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

Вітаємо з днем захисту дітей!


Немає коментарів:

Дописати коментар