четвер, 1 червня 2023 р.

 

Усі дива трапляються в дитинстві

Виставка нових надходжень

Диво народжується від згадок про найкращі моменти нашого дитинства, від добрих і теплих спогадів, від святкового настрою і очікування чогось прекрасного.

Весь світ людей, які не вірять у диво , замикається у коло, яке складається із роботи і домівки. Та де ж тоді їх багатий внутрішній світ, де ж пригоди і романтика, куди вони подівалися з життя? Адже усі ми в дитинстві щиро віримо у диво і казки , усе здається нам набагато простішим: планети - набагато меншими, відстані коротшими, дерева вищими, а канікули — нескінченими.

Потрібно пригадувати солодке очікування справжнього дива, вірити в нього і дарувати своїм рідним та друзям казку , бо це так потрібно усім — і дошкільнятам, і підліткам, і дорослим людям.

Вірте у диво! Вірте у казку і будьте завжди щасливими!

Запрошуємо наших юних читайликів до дитячого відділу КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г. Короленка» ознайомитись та прочитати книги представлені на виставці нових надходжень « Усі дива трапляються в дитинстві» . Пропонуємо декілька цікавих книг :

           Стус Тетяна  Рі(з)дні люди

Історія в книжці являє собою розповідь у віршованій формі про те, що всі люди різні: є добрі, ніжні та веселі, а є грізні, люті чи засмученій, хтось багатий, хтось бідний, є діти, є дорослі, є самотні, а є сімейні. Хтось любить багато говорити, хтось мовчазний. Усі люди відрізняються за характером, зовнішністю, кольором шкіри, статтю тощо. Але всі вони люди, як і я чи ти, відповідно заслуговують до себе нормального людського ставлення. Навіть в одній сім'ї усі люди різні і це нормально.

Тетяна Горицвіт  Червона панда на ім'я Феєрверк

Швидше розгортай книгу, і нумо у бурхливий світ пригод червоного панди на ім’я Феєрверк! Він такий один: яскравий, нестримний, невгамовний – червоний панда на ім’я Феєрверк. Це він знає таємницю сніжного барса, здатен заспокоїти розлюченого гімалайського ведмедя, пройти три кордони нездоланної імператорської охорони, виграти всі партії в шахи, визволити друга з неволі й зупинити війну…


Галина Малик  Піратський маршрут

"Піратський маршрут" - це класнюча віршована історія про сімох малих піратів, які ніяк не могли вирішити, куди ж їм мандрувати. Зібрались на нараду пірати - Піратський свій маршрут прокладати. Перше, що чіпляє, - неймовірно яскраві та кумедні ілюстрації, які роблять книгу дуже літньою і мандрівною. Так і хочеться кудись чкурнути в далеку подорож.

                                   Чекаємо на зустріч у бібліотеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар