понеділок, 13 квітня 2020 р.

Любі наші маленькі читачі!


             До Вашої уваги – свіжа преса!
     
      У зв’язку з тимчасовим припиненням обслуговування користувачів-дітей у Зіньківській бібліотеці для дітей ми розпочинаємо серію оглядів періодичних видань на блозі нашої бібліотеки. Вам будуть запропоновані найбільш цікаві та актуальні новинки періодики, яку передплачує наша книгозбірня з різних тем.
Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

     Тут  ви дізнаєтеся про історію виникнення літальних апаратів та їхніх винахідників. Зможете пройти цікавий тест за допомогою якого  перевірите свої здібності. Також зможете зробити цікаві фрукти власними руками у техніці торцювання, дізнаєтеся про різноманітні види спецій. За допомогою тижневого стравопису ви зможете урізноманітнити власний раціон. Сподіваємось наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!

 1. Диво-літаки (повітряні змії, повітряні кулі, літальні апарати Леонардо да Вінчі) // Вигадуй, думай, грай. – 2020. – № 4. – С. 4.



 2.     Лопаті, крила та сильні двигуни (Знамениті винахідники та їхні винаходи: Бураттіні, брати Райт, Поль Корню, Сергій Корольов) // Вигадуй, думай, грай. – 2020. – № 4. – С. 7.



 3.     Я і несподіванки (Цікавий тест для юних читачів за допомогою якого вони зможуть перевірити свої здібності) // Вигадуй, думай, грай. – 2020. – № 4. – С. 28 – 29.



 4.     Фрукти у техніці торцювання (Цікаве рукоділля для юних умільців). // Веселий саморобкін. – 2020. - № 3. – С. 4 – 5.





 5.     Види спецій // Веселий саморобкін. – 2020. – № 3. – С. 26.






 6.     Нам тут смачно! (Тижневий стравопис у школі вільних та небайдужих) // Колосочок. – 2020. – № 19 – 12. – С. 16.










Немає коментарів:

Дописати коментар