середу, 14 лютого 2024 р.

 

«Кохання чарівні сторінки»

(до дня Святого Валентина)

        Незважаючи на те, що лютий - місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих – День святого Валентина. 

       Це свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають 14 лютого, напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

      Любов – почуття світле і добре. Воно надихає, окрилює, дарує надію. Любов може бути до Батьківщини, до рідного міста, до батьків, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання.

      В цей день свої почуття ми виражаємо «валентинкою» – листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята. Тому ми запросили маленьких користувачів з нашої «Студії арт-Лайк» на майстер-клас «Закохане серце» до відділу обслуговування дітей КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В. Г. Короленка».  Діти провели весело час в колі друзів, виготовляючи своїми руками «валентинку», ознайомилися з легендами виникнення даного свята та традиціями святкування.



      Вітаємо з Днем святого Валентина! Коли в серці живе любов, то світ навколо прекрасний, сповнений чудес. Любов дійсно вміє творити чудеса. Нехай це чарівне почуття наповнює серця до країв.

      Любові, ніжності, теплоти, гармонії та краси!

Немає коментарів:

Дописати коментар