вівторок, 27 лютого 2024 р.


«Рюкзачок з книжками»

у нашій бібліотеці!

            За підтримки МЗС Німеччини Goethe-Institut разом з експертами у сфері літератури зібрав валізки з дитячими книжками українських та зарубіжних авторів. Усі валізки поїдуть до українських бібліотек для підтримки та популяризації читання серед дітей.  Також ці книги допоможуть розмовляти з дітьми про війну, вміти їх підтримати та пояснити складні речі простою мовою.

         «Валізка з книжками» — це проєкт, призначений для дітей, батьків, вчителів та бібліотекарів. Ці книги були написані вже у новій реальності , в реальності,- в якій війна торкнулася кожного.

          Наші експертки з дитячої літератури Юлія Козловець, Олександра Савченко, Валентина Вздульська, Тетяна Стус, Оксана Лущевська, Катерина Сухоребська та Катерина Міхаліцина відібрали 22 книжки, які допоможуть дітям потоваришувати зі своїми емоціями та обговорити те, що їх турбує, через книги.

          До « Валізок» у бібіліотеках , які вже взяли участь у проєкті, долучаються 100 «Рюкзаків з книжками»!

Один з таких «Рюкзачків» вже приїхав до нашої бібліотеки, у ВОД КЗ «Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г. Короленка»!!! Окрім книжок у наборі також є сенсорна іграшка, вірний помічник Книжковий Черв’ячок Яків.

         Тішимося отримати такий «Рюкзачок» та щиро дякуємо за книги які допоможуть нам в бібліотечній роботі.  Впевнені, що наші заходи, завдяки цим матеріалам будуть ще цікавіші та кориснішими для дітей.



#Goethe-InstitutUkraine

#Валізка_з_книжками

#GoetheInstitutUkraine

 

Немає коментарів:

Дописати коментар