середа, 17 лютого 2021 р.

 

Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги свіжа преса!


Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Здавна інтелект воронів вражав наших предків. Відомо, що ворони вміють створювати знаряддя праці. Зацікавились? Хочете дізнатись, що вміє цей птах? Тоді швидше читайте статтю «Ворон».




1.    Ворон (Птахи). // Ведмедик Баррі. – 2021. - 1 – 2. – С 25.


Також із допомогою статтей «Борщ із чорносливом», «Поживний сніданок: як приготувати ідеальне яйце пашот», «Медовик за 30 хвилинторт з ароматними медовими коржами і сметановершковим кремом», юна господині разом зі своїми мамами та бабусями зможуть швидко приготувати поживні і смачні страви.




2.    Борщ із чорносливом (Рецепт). // Домашня кулінарія. – 2021. – 2. – С 6.




3.    Поживний сніданок: як приготувати ідеальне яйце пашот(Рецепт). // Домашня кулінарія. 2021. 2. С 11.




4.    Медовик за 30 хвилин торт з ароматними медовими коржами і сметано вершковим кремом (Дуже простий і швидкий рецепт ледачого медовика). // Домашня кулінарія. 2021. 2. С 13.


Що таке феншуй? Це давнє китайське вірування в те, що будьякі предмети та їхнє розташування в приміщенні певним чином впливають на наше життя. І якщо поставити, наприклад, ліжко навпроти дверей та вікон, то енергія буде розпорошуватися. А коли притиснути його до стіни, то ви гарно відпочиватимете. І таких правил дужедуже багато для усього на світі. Навіть для домашніх тварин. Адже, придбавши певного улюбленця, можна навчитися спілкуватися, або, навпаки, замкнутися в собі. Тож давайте розберемося, кому хто потрібний. Стаття «Заводимо тваринку за «фен -шуй»!» допоможе вам в цьому.




5.    Заводимо тваринку за «фен -шуй»!. // Відгадуй, думай, грай. – 2021. – 2. – С 14 – 15.


Взимку тварини виживають, хто як може. Хижаки полюють. Травоїдні викопують суху траву чи обгризають кору дерев. Гризуни їдять свої запаси. Птахи шукають під корою хробаків або відлітають у вирій. Дехто впадає в сплячку. А риби лежать на дні, збиваючись у купку, і чекають весни. А же ж жабки? Також сплять, закопавшись у мул? Більш детально про них вам розповість стаття «Куди поділися жаби?».




6.    Куди поділися жаби? (Зимова сплячка у тварин). // Відгадуй, думай, грай. 2021. 2. С 16.

Сподіваємося наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар