четвер, 4 лютого 2021 р.

 

Любі наші маленькі читачі!

До Вашої уваги свіжа преса!


Сьогодні Вашій увазі пропонуємо статті з журналів.

Ми переконані, що всі діти на Землідуже розумні, талановиті і винахідливі. А чи чули ви, що у світі відзначають окреме святоДень дітейвинахідників?. Стаття «Діти - винахідники» познайомить вас з юними геніями, які трішки змінили світ.




1.    Дітивинахідники. // Колобочок. – 2021. - 1. – С 10.


До вашої уваги продовження попередньої статті «Тринадцятий зайвий?», яка розповість вам про знаки зодіаку та їхнього невідомого родича.




2.    Тринадцятий зайвий? Про знаки зодіаку та їхнього невідомого родича (Продовження. Початок у 1 за 2021 рік). // Задавака. – 2021. – 2. – С 3.


Коли ще зовсім маленькими ви, стоячи, на табуретці, голосно декламували кумедні дитячі віршики, сусіди пророкували вам велике сценічне майбутнє. Хіба міг тоді хтось уявити, що ви виростете і захочете стати менеджером космотуризму чи дизайнером віртуальних світів? Такі професії вже зявляються. Подивимося, які фахівці правитимуть світом через 5 – 10 років?. До вашої уваги продовження попередньої статті «Професії майбутнього».




3.    Професії майбутнього (Продовження. Початок у 1 за 2021 рік). // Задавака. – 2021. - 2. – С 7.


Без перебільшення, джинсиголовний must have гардероба сучасної модниці. Сьогодні складно уявити модний casual гардероб, у якому немає хоча б однієї пари джинсів. Стаття «Із чим носити модні джинси, щоб виглядати максимально стильно» навчить сучасних модниць декільком нехитрим прийомам з допомогою яких завжди зможуть мати модний так красивий вигляд.




4.    Із чим носити модні джинси, щоб виглядати максимально стильно (Мода). // Задавака. – 2021. – 2. – С 12.


З допомогою наступної статті юні господині зможуть приготувати повітряний кекс «Хмаринка».




5.    Повітряний кекс «Хмаринка» (Смачний рецепт). // Задавака. – 2021. – 2. – С 15.


Ви взагалі не знаєте, як це вонопрограмувати? Тоді вам сюди! Стаття «Компютерні ігри, що вчать програмуватинавчить вас цьому.




6.    Компютерні ігри, що вчать програмувати!. // Вигадуй, думай, грай. – 2021. - 1. – С 6 – 7.


День Закоханихдуже популярне свято в усьому світі. Мабуть, тому, що люди закохуються в усіх куточках Землі. І не лише закохуються. Адже на День святого Валентина вітають і друзів. Про те, як святкують День Закоханих вам розповість стаття «День святого Валентина в різних країнах».




7.    День святого Валентина в різних країнах. // Вигадуй, думай, грай. – 2021. - 1. – С 12 – 13.

Сподіваємося наші підбірки стануть Вам у нагоді, гарного перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар