четвер, 18 лютого 2021 р.

Нові надходження до бібліотеки від Українського інституту книги



Працівники відділу обслуговування дітей КЗ "Зіньківська публічна бібліотека ім. В.Г.Короленка" щиро вдячні Українському інституту книги за поповнення бібліотечних фондів. До відділу  надійшло 513 примірників дитячих  книг за програмою "Поповнення бібліотечних фондів".  Книги усі глянцеві, яскраві, сучасні. Запрошуємо наших маленьких читачів зайти до бібліотека та  ознайомитися з новими надходженнями. 



Ось деякі з цих книг.




Єва Сольська, Наталія Стешенко Кошеня і сонечко. - К. :Ранок, 2020. - 36 с. - Серія "Зворушлива книжечка".
Це історія про маленького і дуже допитливого кошеня Боню. Якось раз прямо на його ніс сів червоний жучок з чорними цятками - сонечко. Такого кошеня ще ніколи не бачив. Боні стало цікаво, чому цих жучків так називають. Може тому що вони корисні? Чи тому, що живуть на небі? А може, всі ми сонечка для наших любих і рідних?
Дітям 3-5 років



 Меламед Генадій, Наталія Стешенко Найкращий татусь. - К.: Ранок, 2019. - 36с.

Ця історія про маленького Єнотика Євгенка, який був неймовірно щасливий, адже тато пообіцяв йому піти рибалити! На справжню риболовлю, вже завтра! Але тут Євгенко сильно захворів ... Та якщо тато обіцяв риболовлю, то вона обов'язково буде!



Галина Манів, Дмитро Печенків Киці-Мандрівниці: Як усе починалось. - 2019. - 48с.

Киці Муля і Манюня так люблять мандрувати! Не подумайте, що на сусідню вулицю, ні! До інших країн! І в кожній з кицями стаються неймовірні пригоди. Хочете помандрувати разом з ними? Читайте про Мулю і Манюню в Італії, Гренландії та Фінляндії.




Галина Манів, Дмитро Печенків Киці-Мандрівниці:Страшно цікава казка. - 2020. - 48с.




Галина Манів, Дмитро Печенків Киці-Мандрівниці:Друг по листуванню. - 2020. - 48с.


Немає коментарів:

Дописати коментар